tiistai 28. toukokuuta 2013

Rohkean naisen valinta: hääpuku Kiinasta

Kyllä, tilasin hääpuvun Kiinasta! Se ei ole vielä saapunut, mutta jännityksellä ja suurella luottamuksella odotan sen tulevan perille asti. Saas nähdä, miten mun käy!

Allure Bridals 2558.

Koska meillä on tiukka aikataulu häiden järjestämisen suhteen, yritin ihan paineissa päättää, tilaanko hääpukuni summanmutikassa Aliexpressistä (myyjä Amanda Novias) vai turvallisesti Jasmine's Bridal Shopista. Päätös oli ihan hurjan vaikea. Päädyin aikataulusyistä valitsemaan Amanda Noviaksen, joka tekee mekon kuukaudessa.

Jasmine's Bridal Shopilla mekon tekeminen kestää 13 viikkoa ja se olisi mennyt jo liian lähekkäin hääpäivän kanssa, etenkin jos mekko jumittuu tulliin. En siis uskaltanut ottaa riskiä aikataulun takia, vaikka Jasmine's on yleisesti tunnettu ja luotettavan laadukas valmistaja. 

Miksi päädyin tilaamaan Kiinasta?

Minulle hääpuku ei ole lainkaan tärkeä juttu. Toki haluan näyttää nätiltä, mutta en mitenkään voi satsata yhden päivän vaatteeseen 5001300 euroa, minkä verran morsiusliikkeissä mekosta joutuu normaalisti pulittamaan. Ja tulevathan ne morsiusliikkeissäkin myytävät mekot pääasiassa Kiinasta.

En itse asiassa edes halua mennä morsiusliikkeisiin. Osittain siksi, että en oikein näe eroja kaikkien valkoisten hörhelöunelmien välillä ja pelkään, että ahdistun (en kauheasti pidä hääpuvuista) ja osittain siksi, että pelkään kuitenkin ihastuvani johonkin TODELLA kalliiseen kolttuun, jonka jälkeen mikään muu ei enää kelpaa.

Tavoitteena on siis saada halvalla suht ok-laatuinen mekko. Sen ei tarvitse olla täydellinen, kunhan pysyy päivän verran kasassa ja se päällä kehtaa kulkea :)

Mekon pitäisi saapua minulle Kiinasta kotiin aivan näinä päivinä! Iiiiiks. Kirjoitan seuraavaan postaukseen lisää siitä, miten valitsin kiinalaisfirman ja mikä mekko minulle on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti