perjantai 14. kesäkuuta 2013

Unelmien vihkisormus saapui

Jihuu! Mun mielettömän upean mahtava vihkisormus kotiutui tänään! Mies sanoo, että aikoo laittaa sen piiloon, etten käyttäisi sitä vielä. No daa, tietenkään en käytä, vähän vain mallailen. ;) Ja välillä täytyy tietenkin käydä tarkastamassa, onko se vielä tallessa. Ja miltä se nyt näyttikään.

Onneksi tuota ihanuutta ei tarvitse pitää kaapissa piilossa kuin kuukauden verran.

Ajattelin esitellä mun mielettömän upean mahtavan vihkisormuksen teille nyt, vaikka onkin hiukka aikaista... :) Mutta en mä kestä odottaa!

Kohinoorin Natalie-sormus 0,34 w/vs.

Tässä se on! Kohinoorin Natalie-sarjan yksikivinen sormus, 18 ka valkokultaa, timangi on 0,34 w/vs. Sekä kihlani että vihkini ovat molemmat Natalie-sarjaa, eli kuuluvat yhteen. Joku ihana kultaseppä on Kultakeskuksen Hämeenlinnan-tehtaalla nikkaroinut tämä ihanuuden, joten kiitos hyvästä työstä ihana kultaseppä! Mulle oli tärkeää, että kannatan kotimaista koruteollisuutta ja osaamista.


Kohinoorin Natalie-sormus 0,34 w/vs.

Tiesittekö muuten, että timanttia on ihan tooosi vaikea valokuvata? Valo loistaa siitä vastaan niin kovasti, ettei oikein mikään otos näytä hyvältä. Korumainosten kuvaajien täytyy olla mielettömiä guruja, että saavat tarkkoja JA kauniita otoksia. Vaikka kuva olisikin tarkka, monesti sormus näyttää kuvassa ihan erilaiselta kuin livenä. Jotenkin runko korostuu kauheasti salaman kanssa. Tai sitten olen vain huono valokuvaaja :D

Sama sormus kuvattuna salamalla.

Tältä näyttää vihki- ja kihlasormusyhdistelmäni.
Molemmat ovat Kohinoorin Natalie-sormuksia.

Jeah, my babieees! <3 They sparkle sooo nicely :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti